Szélárnyék - Tribün

Hírek, elemzések a motorsport világából Szabó Balázzsal.

Hamilton vagy Schumacher a nagyobb legenda?
Mindketten hét címmel rendelkeznek, teljesen más korszakban versenyeztek, mégis a Forma-1 legnagyobbja mindkét pilóta.

Habár a statisztikák egyértelműen Hamilton oldalára mozdítják a mérleg nyelvét, a Mercedes elsöprő dominanciája sokkal erősebb mint anno a Ferrari teljesítménye. Mondjuk ezt úgy, hogy már akkor is totális unalomról beszélt sok Forma-1-es szurkoló.

A kérdést persze egészen más irányból kell megközelíteni és persze sokan mondják, hogy ennek semmi értelme, mégis érdekes eredmény születik akkor, ha a két hétszeres bajnokot a versenyzői kvalitásai alapján hasonlítjuk össze és persze még ehhez is hozzá kell tenni, hogy egészen más lesz a helyzet akkor, amikor Lewis Hamilton behúzza a nyolcadik Forma-1-es világbajnoki címet is. 

A Tribün csapata most felveti a legérdekesebb kérdéseket ezzel a kérdéssel kapcsolatban. A Szélárnyék Forma-1-es műsor hatodik epizódjában kibeszéljük Hamilton és Schumacher pályafutását a statisztikák, karizmák alapján. Továbbá a futamokon és az időmérőkön nyújtott teljesítményt és versenyzői képességeket is számba vesszük ahhoz, hogy eldöntsük, ki a nagyobb legenda.

Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, ahol folyamatosan megújuló sportos tartalmakkal és kibeszélő műsorokkal készülünk!

Kövessetek minket a közösségi médiában is:

Facebook: https://www.facebook.com/tribunsportm...

Instagram: https://www.instagram.com/tribunofficial

Szélárnyék - Tribün

Friss topikok

süti beállítások módosítása